Zdravlje i Wellness

Puna zdravlja

Hrvatska,

zemlja posebne energije i zdravog života!

 

O Hrvatskoj kao zemlji posebne ljepote, umjerene klime, bogate i zanimljive prošlosti koja seže do antičkih dana, ukusne i zdrave hrane te intrigantnih vina već se podosta zna.

 

 

Mnoge posjetitelje već na prvi pogled osvaja čudesan spoj plavog mora s više od tisuću otoka i otočića i zelene unutrašnjosti, iz kojeg izranjaju antičke i srednjovjekovne zidine te slikoviti dvorci i kurije. U svakom se kutku isprepliću mnogobrojne civilizacije i kulture, stvarajući čudesan sklad i duh bezvremenosti nasljeđem koje su ostavile. Sve to zajedno Hrvatskoj daje i novu dimenziju: dimenziju zemlje osebujne energije i zdravog života.

Već sama priroda otvorila je put, posebice na obalnom dijelu, prirodnim aromaterapijama čije se blagotvorno djelovanje osjeti tijekom šetnji stazama ljekovitog bilja, kojima počesto dominiraju mirisi lavande i ružmarina, ili pak ispod čempresa u stimulativnom spoju mediteranske vegetacije, izvanredno čistog zraka i blage klime.

Dubrovnik
Ivo Biočina
Dubrovnik

 

Hrvatskim se morem, priobaljem i zanimljivom unutrašnjošću bogatom šumama i nedirnutim predjelima pliva, jedri, planinari, hoda, trči, vozi bicikl, ali i duhovno i mentalno opušta na izvorima termalnih voda koje su po kvaliteti među vodećima u Europi.

 

 

 

Dugogodišnja tradicija u području medicinskih znanosti otvara put i rješavanju zahtjevnijih zdravstvenih tegoba.

 

Ukratko, Hrvatska je jedinstvena oaza zdravog života u kojoj se zdravo živi, diše, hrani i spava!

 

 

Korisne informacije